2017: top 10 en terugblik

2017: top 10 en terugblik

Het is altijd een beetje cliché zo aan het einde van het jaar, op de laatste dag welteverstaan, maar het is toch lekker om even terug te blikken op 2017 en het goed af te kunnen sluiten.

2017 was een veelbewogen jaar, maar is ieder jaar dat niet eigenlijk? 😉 Ik heb veel geleerd, gedaan, gezien, gereisd, gesport, gelachen, gebakken en gegeten. Een paar echte hoogtepunten voor mij waren natuurlijk het starten van aangekoekt.nl, het concert eindelijk ontmoeten van Good Charlotte na 15 jaar wachten en dromen, onze trip naar Schotland waar ik ze nogmaals ontmoet heb, het samenzijn met vrienden en familie, het krijgen van een vast contract, mijn eerste ebook uitbrengen en eigenlijk nog zoveel meer. Ik kan wel bezig blijven hihi.

Top 10 bekeken recepten in 2017

Het was pas afgelopen juni dat ik aangekoekt.nl gestart ben, maar er zijn toch al aardig wat recepten de revue gepasseerd inmiddels. No worries, er komen er natuurlijk nog veel meer 😉 maar ik vond het wel even leuk om te kijken naar welke 10 recepten jullie nu het meest hebben gekeken. Een lekker divers lijstje met van alles wat en misschien haal je er nog wat inspiratie uit voor wat je vanavond op tafel gaat zetten!

  1. Double chocolate Oreo cake
  2. Pulled chicken
  3. Pulled chicken loempia’s
  4. Chewy chocolate chip cookies
  5. Appel kaneel cake
  6. Speculaas cheesecake met pepernotencrumble
  7. Healthy chai latte
  8. Blondies met speculaas
  9. Ontbijttaartjes
  10. Bastogne cupcakes met toffee

Leuk om te zien dat jullie de recepten zo goed bekijken en nog leuker is het om op social media te zien dat jullie ze daadwerkelijk gebruiken! Kan niet beschrijven hoe blij ik daar elke keer weer van word, dus tag me vooral en vergeet niet #aangekoekt te gebruiken.

Het was eigenlijk een heerlijk jaar en ik heb zin om te zien wat volgend jaar brengt. We gaan er met zijn allen wat moois van maken, toch!?