Bakken met Jill: doe mee met de bak-challenge!

Bakken met Jill: doe mee met de bak-challenge!

Als ik een uitnodiging krijg om mee te doen met een bak-challenge, dan zeg ik daar natuurlijk geen nee tegen! Van 4 t/m 25 oktober loopt namelijk de #bakkenmetjill bak-challenge ter ere van haar nieuwste boek “Bakken met Jill”.

Maar wie is Jill dan vraag jij je misschien af? Jill Schirnhofer is vooral bekend van haar eigen tv-programma “Jill” op Zapp en van haar YouTube-filmpjes. Na het succes van de boeken Tekenen met Jill en Knutselen met Jill kon het niet uitblijven en is er nu ook een Jill bakboek!

Bakken met Jill is gevuld met 35 ultieme bakrecepten voor koekjes, mini-taartjes, spectaculaire feesttaarten en vele chocolade-treats. Het boek is gericht op kinderen en bevat stap-voor-stap fotografie en talloze tips om jouw eigen baksels de beroemde Jill-twist te geven.

 

Doe mee met de bak-challenge

Om iedereen lekker aan het bakken te krijgen organiseert Jill van 4 t/m 25 oktober de #bakkenmetjill bak-challenge. Daar doe jij natuurlijk toch ook aan mee? 😉

Hoe werkt het:

  • Laat je inspireren door Bakken met Jill
  • Maak de mooiste taart of leukste koekjes
  • Maak er een foto of filmpje van en deel het op Instagram of Facebook
  • Vergeet niet om @jillyrocket te taggen en #bakkenmetjill erbij te zetten!

Door mee te doen met de bak-challenge heb je niet alleen een super lekkere taart of heerlijke koekjes die je zelf op kunt smikkelen, je maakt ook nog eens kans op een high tea voor twee met Jill! Hoe leuk is dat!?

Zelf doe ik natuurlijk ook mee aan deze bak-challenge, want zoals jullie weten hou ik gewoon ontzettend veel van bakken <3 Ik zal snel laten zien wat voor lekkers ik heb gemaakt. Bak jij ook mee?