Choco overnight oats

Havermout, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Pap, pannenkoeken, cakes, we maken er vanalles mee. Mijn dagelijkse portie koolhydraten komt vaak vooral van havermout en dan wel in de vorm van deze choco overnight oats. Super makkelijk om te maken en om mee te nemen als ontbijtje naar school of naar je werk. Eet smakelijk!
Wat heb je nodig?
- 50 gram havermout
- 70 ml water
- 50 ml melk
- 1 theelepel cacaopoeder
- 5 gram cacao nibs
- 5 druppels stevia
Keukenspullen
- Bakje met deksel
- Weegschaal
Bewaaradvies
- Bewaar de overnight oats maximaal 3 dagen in de koelkast.
Doe de havermout in het bakje en voeg de melk en het water toe. Het lijk misschien een beetje veel nattigheid, maar het komt goed 😉 Roer dit even door.
Voeg het cacaopoeder, de cacaonibs en de stevia toe en roer nogmaals goed door. Ik gebruik zelf de Natural Flavoring druppels van de Body en Fitshop in de smaak karamel, voor een extra lekkere smaak.
Doe de deksel op het bakje en zet minimaal een nachtje in de koelkast. Je zult zien dat de havermout het vocht heeft opgenomen en je een lekker chocoladepapje hebt om heerlijk van te genieten!
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.