Christmas Crumbs – Gratis ebook!

Christmas Crumbs – Gratis ebook!

Sinterklaas is weg en dus is het tijd voor het zetten van de kerstboom, shoppen en natuurlijk nadenken over het kerstdiner. Wie komen er eten, wat wordt het hoofdgerecht en nog belangrijker: wat doen we met het toetje!? Nou maak je geen zorgen, I’ve got your back 😉

Ik heb maanden mijn mond moeten houden (iets waar ik super slecht in ben), maar het is me gelukt en nu is het moment om het met jullie te delen eindelijk daar: IK HEB EEN KERST EBOOK GEMAAKT WOOHOO!

Bedankje

Christmas Crumbs is niet alleen mijn eerste eigen ebook waar ik stiekem best trots op ben, maar ook meteen mijn kerstcadeau aan jullie allemaal. Om jullie te bedanken voor de support van het afgelopen half jaar! Jullie support en enthousiasme betekenen echt veel voor me en het is zo leuk om te zien dat jullie mijn recepten maken en ze weer met mij (en anderen) delen. Een super dikke bedankt daarvoor, echt!

Speciaal voor de feestdagen

In dit mini kookboek staan 10 heerlijke recepten die perfect zijn om tijdens de feestdagen van te genieten. Van traktaties tot toetjes of gewoon om iets lekkers mee te nemen, je vindt van alles wat. De recepten zijn te maken voor bakkers van ieder niveau (ook leuk om samen met je kids te maken!) waardoor iedereen wat moois én lekkers op tafel tovert tijdens deze kerst.

Gratis en voor niets!

Zoals het hoort met cadeautjes is Christmas Crumbs helemaal gratis en je kunt hem heel gemakkelijk downloaden door op onderstaande button te klikken. De download start automatisch.

Download “Christmas Crumbs”

Christmas_Crumbs.pdf – 310 keer gedownload – 9,01 MB

P.S. Wil je liever een limited edition gedrukte versie van Christmas Crumbs? 😉 Dat kan! Deze zijn beschikbaar voor €7,50 (inclusief verzendkosten). Stuur me gerust een mailtje op info@aangekoekt.nl, maar wacht niet te lang want de oplage is zeer beperkt.