Dit wil je: Red Velvet & White Chocolate van Hands Off My Chocolate

Dit wil je: Red Velvet & White Chocolate van Hands Off My Chocolate

Er zijn weinig dingen waar mijn hart sneller van gaat kloppen, dus je kunt je vast wel voorstellen wat er gebeurde toen ik het nieuws hoorde over deze nieuwe chocoladereep! Hands Off My Chocolate was namelijk zo geniaal om een Red Velvet & White Chocolate reep te lanceren en als fervent liefhebber van alles red velvet (van taart en cupcakes tot kleding, je weet) MOEST ik deze natuurlijk in mijn handen krijgen.

Wachten wordt beloond

Omdat ik weet dat het bij onze lokale supermarkt vrij lang duurt voordat nieuwe producten in de schappen liggen, besloot ik via de site van Hands Off de repen te bestellen om ze zo snel mogelijk in mijn bezit (en in mijn mond) te hebben. Helaas ging er wat mis met de bestelling in het warehouse en moest ik dus een dagje langer wachten, huilie! Gelukkig heb ik ze inmiddels op mijn deurmat gevonden en natuurlijk meteen even geproefd en godzijdank: het wachten werd beloond!

En is ‘ie lekker?

Oh god yes! Deze reep zorgt ervoor dat al je chocoladedromen uitkomen. Hij is dus geïnspireerd op de originele red velvet cake: een traditionele Amerikaanse chocoladetaart die rood is van kleur en afgemaakt met een glazuur van witte chocolade en roomkaas. Niet alleen qua smaak is hij dus hetzelfde als de red velvet cake, maar hij ziet er ook nog eens zo uit. De naam van deze reep verklapt eigenlijk al meteen wat je krijgt: een dikke laag Belgische red velvet chocolade waarin ook nog eens cookie crunch is verwerkt, bedolven onder een heerlijke laag klassieke witte chocolade. Zeg nou zelf, wat wil je nog meer? Behalve dan een levenslange voorraad hiervan misschien 😉

En het beste van alles? Je hoeft deze reep met niemand te delen, want op ieder stukje staat namelijk “mine” geschreven!

Die wil ik ook!

Je koopt de Red Velvet & White Chocolate gemakkelijk online voor slechts €1,99, of check het schap in de supermarkt!

Tip: wil je ook nog even zien hoe deze reep gemaakt wordt? Check dan deze leuke blog!