Frozen yoghurt cups met fruit en Coco pops

Frozen yoghurt cups met fruit en Coco pops

Met deze heerlijke zomerse temperaturen waar we nu al een hele tijd van mogen genieten (woohoo) klinkt ontbijten met een ijsje je misschien wel goed in de oren? De dag goed beginnen met een lekker verkoelend ontbijtje kan gewoon en deze frozen yoghurt cups bewijzen dat. Je kunt zelf variëren met smaak en decoratie, maar de Coco pops bodem mag echt niet ontbreken hoor 😉


Wat heb je nodig?

Dit recept is voor 1 portie.

  • 100 gram (vruchten)kwark
  • 40 gram Coco pops
  • 1 theelepel suiker
  • fruit ter decoratie

Keukenspullen

  • Kommetje
  • Muffinvormpjes
  • Vriezer

Bewaaradvies

  • Bewaar de frozen yoghurt cups afgedekt maximaal 3 weken in de vriezer.

Schep de kwark in een kommetje en doe de theelepel suiker erbij. Als je al hebt gekozen voor een vruchtenkwark dan zit daar van zichzelf meestal al genoeg suiker in en kun je deze stap overslaan.

Zet 4 muffinvormpjes klaar en verdeel de Coco pops hier gelijkmatig over. Zorg ervoor dat iedere bodem bedekt is. Schep de kwark op de Coco pops en smeer voorzichtig met een lepel uit tot het gelijkmatig verdeeld is.

Verdeel je fruit of andere decoratie over de kwark en zet de gevulde muffinvormpjes in de vriezer. Na ongeveer een uurtje is de kwark bevroren en kan het smullen beginnen! Met de juiste smaken is het net of je een heerlijk Danoontje ijsje aan het eten bent 😉