Get to know me: 25 random vragen én antwoorden

Get to know me: 25 random vragen én antwoorden

Een tijdje terug vroeg ik jullie op Instagram of jullie graag alleen eten zouden willen zien, of misschien ook nog andere dingen die me bezighouden om me wat beter te leren kennen. Er werd toen massaal gekozen voor ook andere dingen, dus het leek me leuk om te beginnen met een kleine Get to know me blog!

Mijn gezicht kennen jullie vast al wel en ook dat ik van eten houd en veel zwart draag, maar met de antwoorden op de 25 onderstaande vragen geef ik jullie een kijkje in mijn leven en wat ik zo’n beetje doe. En wil je na deze lijst toch nog wat meer van me weten? Laat je vraag dan even achter in een reactie 😉

1. Wat is je geboortejaar en -plaats?

Ik ben geboren in 1990, in Nijmegen.

2. Hoe lang ben je?

Eerlijk gezegd kan ik me niet herinneren wanneer ik me voor het laatst heb gemeten, maar op mijn paspoort staat 1.67 cm.

3. Heb je broers en/of zussen?

Ik heb 2 zussen: Elise(30) en Frederike(22).

4. Waar woon je?

Ik woon in het mooie en exotische Leuth. Als je nog nooit van Leuth gehoord hebt verbaast me dat helemaal niets, want het is maar een klein dorpje in de Ooijpolder. Er is niet veel te doen, maar met 10 minuten ben je in het centrum van Nijmegen (als je onderweg niet achter een tractor vast komt te zitten natuurlijk…).

5. Wat doe je voor studie en/of werk?

Momenteel werk ik als DTP-er bij een ICT distributeur. Ik ben hier verantwoordelijk voor het opmaken van de landelijke folder en maak daarnaast verschillende promotiematerialen en mailings.

6. Relatie of single?

Ik heb al ruim 7,5 jaar een relatie met Mike en in augustus 2015 zijn we getrouwd.

7. Wat is je favoriete Netflix-serie?

Pfffoe dat is een lastige. Ik kijk inmiddels zoveel series tegelijk en heb er al zoveel verslonden dat het onmogelijk is om er een te kiezen. Zo ben ik momenteel Gilmore Girls, The 100 en Lucifer aan het kijken maar hou ook van series als Stranger Things en Pretty Little Liars. The Sinner vond ik ook vet, maar ook heerlijk om bijvoorbeeld Friends te kijken.

8. Wat is je favoriete seizoen?

Ik wil eigenlijk meteen zomer roepen want lekker warm en vakantie, maar ik vind de herfst en winter ook wel weer wat hebben. Hoe lekker ik het ook vind om in de zon te zitten, ik kan minstens net zo genieten van een kopje thee en met mijn dekentje op de bank hangen. Maar goed als ik echt moet kiezen wordt het toch zomer!

9. Wat is je favoriete make-up?

Ook een lastige om te beantwoorden, want ik gebruik nogal wat. Mijn favoriete merken zijn wel MAC en Urban Decay en mijn favoriete product is denk ik dan toch de Fluid Liner van MAC.

10. Heb je tattoos/piercings?

Yessss. Ik heb 2 tattoos, een neuspiercing en een navelpiercing. Daarnaast nog 4 gaatjes in mijn linker oor en 2 in mijn rechter.

11. Wat is je lievelingseten?

Het is toch onmogelijk om hier antwoord op te geven, of ligt dat aan mij? Ik vind zoveel eten zoooo lekker en zou echt niet 1 gerecht kunnen kiezen meheh. Als het dan toch moet dan zou ik denk ik voor pizza gaan omdat je daar lekker mee kan variëren, of toch taart…

12. Wat is je favoriete parfum?

Momenteel is dat La Nuit Trésor van Lancôme.

13. Wat is het laatste wat je kocht?

Eten. Hoe kan het ook anders.

14. Wat is je favoriete kledingstuk?

Mijn Nike SB trui, lekker comfortabel en warm en heerlijk om in te chillen in het weekend.

15. Wat deed je vanochtend om 08:00u?

Vanmorgen stapte ik op dat tijdstip in de auto om naar mijn werk te gaan.

16. Wat is je favoriete ijsje?

Ik kan niet zo goed tegen lactose dus ijs is (meestal) niet aan mij besteed, maar als ik het dan toch eet ga ik voor Half Baked van Ben&Jerry!

17. Wat zijn je plannen voor 2018?

In 2018 wil ik vooral lekker blijven bloggen en genieten van het leven. Van de zomer gaan we 3 weken naar Canada en daarnaast zou ik graag nog een citytrip willen maken of iets in die richting. Vooral doen wat ik leuk vind en wat me gelukkig maakt 🙂

18. Ben je een ochtend- of avondmens?

Ik ben sowieso een ochtendmens. Vroeg opstaan gaat me veel beter af dan laat opblijven en als het even kan lig ik meestal al om 22:00u in bed.

19. Ben je geordend of rommelig?

Eigenlijk allebei. Ik hou van orde en netheid en heb graag het overzicht, maar kan ook overal wel een rommeltje van maken. Niet alleen bijvoorbeeld in huis, maar ook in mijn hoofd als ik weer eens denk dat ik alles wel kan onthouden zonder het op te schrijven…

20. Hoe ziet je gemiddelde dag er uit?

Op werkdagen is dat werken van half 9 tot 5, snel thuis eten en daarna lekker sporten. Dan een warme douche en nog even wat eten en lekker op tijd naar bed. Als ik vrij ben dan is mijn dag gevuld met bankhangen, Netflixen, bakken en tussen de afleveringen door nog wat aan het huishouden doen. Maar ik ga natuurlijk ook graag shoppen hihi.

21. Heb je huisdieren?

Ik heb 3 katten: Mittens, Jingles en Tony (vernoemd naar dat ene bekende chocolademerk hihi).

22. Wat is je favoriete liedje?

Dat moet er natuurlijk een van Good Charlotte zijn, maar zoals je bij eerdere vragen wel al gemerkt hebt ben ik super slecht in kiezen… Op dit moment ga ik dan denk ik voor Misery, omdat ik daar goede herinneringen aan heb van het concert in Glasgow afgelopen december. Maar ik heb stiekem ook een zwak voor Clarity in Kersone van Nothing,Nowhere.

23. Wat is een van je slechte gewoonten?

Behalve geen keuzes kunnen maken bedoel je? 😉 Dan ga ik voor dat ik nogal perfectionistisch ben, waardoor ik eindeloos met iets bezig kan zijn en uiteindelijk nog niet tevreden ben. Soms is goed genoeg ook gewoon echt goed genoeg.

24. Welke sport(en) beoefen je?

Momenteel sport ik zo’n 4 – 5 keer in de week. 2x BBB (wat staat voor buik, benen, billen): een groepsles waarbij we een uur lang compleet worden afgemat door mijn schoonmoeder met verschillende oefeningen en een combinatie van cardio en kracht, 1x ga ik naar bootcamp of train ik thuis als ik te laat thuis ben van het werk en 1x in de week ga ik naar bodypump. Daarnaast loop ik nu ook nog 1x in de week hard omdat ik in maart mee ga doen met de Stevensloop.

25. Hoe zou je je kledingstijl beschrijven?

Dit varieert tussen “vrouwelijk en stoer” en “sowieso zwerver”. Als ik geen verplichtingen heb en gewoon een dagje lekker in huis blijf, dan is het meestal een trainingsbroek met een trui, haar in een staart en make-uploos all the way. Op dagen dat ik wel ergens heen moet dan vind ik het ook wel weer leuk om tijd aan mijn uiterlijk te besteden, maar het is wel altijd een beetje apart en veel zwart.