Havermout met pindakaas en maple syrup

Havermout met pindakaas en maple syrup

Ook al ben ik inmiddels al weer langer dan een week thuis, ik doe nog keihard mijn best om het vakantiegevoel vast te houden. Daarom deel ik nu met jullie mijn lievelingsontbijt van afgelopen vakantie. Een super snel havermoutje met een Canadees tintje, zodat jullie ook nog een beetje mee kunnen genieten 😉 Eet smakelijk!


Wat heb je nodig?

  • 150 ml ongezoete amandelmelk
  • 40 gram havermout
  • 1 eetlepel maple syrup
  • 1 theelepel pindakaas karamel-zeezout
  • snufje kaneel

Keukenspullen

  • Steelpannetje

Bewaaradvies

  • Eet de pap direct na het bereiden op.

Doe de havermout samen met de amandelmelk in het steelpannetje. Zet op een laag vuurtje en verhit de pap al roerend. Voeg ondertussen een snufje kaneel toe. Als je van een wat stevigere pap houdt kun je hem iets laten inkoken, anders haal je de pan van het vuur wanneer de havermout zacht en warm is.

Schep de pap uit de steelpan in een kommetje. Schep een theelepel pindakaas op de pap en maak af met de eetlepel maple syrup. Roer het geheel goed door en geniet van je ontbijtje.

 

 

 

 


 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.