Homemade hot chocolate

Het is winter, het is koud, het waait vandaag MEGA hard en het is de perfecte tijd voor hot chocolate! Met slechts 3 ingrediënten maak je helemaal zelf de lekkerste warme chocomel. In een handomdraai klaar om heerlijk mee op te warmen op de bank als je straks de storm hebt getrotseerd en weer lekker thuis bent!
Wat heb je nodig?
- 200 ml melk
- 1 eetlepel cacaopoeder
- 1 eetlepel suiker
Keukenspullen
- Steelpannetje
- Kommetje
- Mok
Bewaaradvies
- Drink de warme chocomel meteen op.
Doe de melk in het steelpannetje en zet op een laag vuurtje. Verwarm de melk en roer af en toe goed door om te voorkomen dat er een vel op de melk komt.
Schep de suiker en het cacaopoeder samen in het kommetje. Voeg er een scheutje melk aan toe en roer goed door totdat je een chocoladepapje krijgt.
Als de melk bijna begint de koken haal je deze van het vuur en voeg je het chocoladepapje er aan toe. Roer het goed door totdat het papje volledig in de melk is opgelost. Giet je hot chocolate in een mok en maak eventueel af met een flinke toef slagroom 😉 Ook lekker met een koek(je) erbij hihi.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.