Looking back: mijn hoogtepunten van 2018

Looking back: mijn hoogtepunten van 2018

Het einde van dit jaar is weer in zicht. De kerstdagen liggen achter ons en iedereen leeft naar oud en nieuw toe. Can’t blame you, want oliebollen! Maar het is ook voor veel mensen een periode om even terug te blikken naar het afgelopen jaar. Voor mij is 2018 opeens weer voorbij gevlogen en ik neem een hoop mooie herinneringen eruit mee.

Hieronder een overzichtje van mijn highlights van het afgelopen jaar. Zou leuk zijn als je jouw highlights ook met mij wilt delen! Laat gerust een reactie achter op dit artikel, kijken we samen nog even terug naar wat we hebben gedaan, bereikt, ervaren en geleerd 😉

Sportieve prestaties

In 2018 heb ik een aantal dingen gedaan waarvan ik nooit had verwacht het te kunnen. Ik liep mijn eerste hardloopwedstrijd (met -13ºC brrr!) en 2 maanden later de tweede waarbij ik een persoonlijk doel behaalde: 5km binnen de 30 minuten.

Later in het jaar totaal onverwachts een 6km Mud Masters in Biddinghuizen meegepakt op de koudste 23 september ooit gemeten (kan het ook gewoon een keer normaal weer zijn als ik iets buiten ga doen?;-)) en als hoogtepunt de 7km Zevenheuvelennacht in november. Een jaar geleden vond ik het zo knap van onze collega’s dat ze dat konden en dit jaar kon ik het zelf ook gewoon!

Reizen

Dit jaar heb ik ook weer mooie en nieuwe plekken op de wereld gezien.

Begin van het jaar een citytrip naar Wenen met een vriendin, waar we niet alleen genoten hebben van het prachtige weer, de mooie stad en het lekkere eten, maar ook naar een concert van onze favoriete band Good Charlotte zijn geweest.

In de zomer ben ik samen met de schoonfamilie heerlijk een paar weken naar Canada geweest. Dit jaar hebben we ook Toronto verkend en ik heb eindelijk de Niagara Falls gezien! De rest van de tijd heerlijk in rust doorgebracht aan Windy Lake in het gezelschap van veel lieve mensen.

Daarna nog een weekendje naar Duitsland met mijn moeder, zussen en alle aanhang en ter afsluiting van het jaar nog een citytrip naar Kopenhagen gedaan met m’n hubby, waar we hebben genoten van de kerstsfeer, het eten, de sightseeing en de rust 😉

Persoonlijk

Afgelopen jaar was op persoonlijk vlak ook een prima jaar. Ik heb leuke dingen gedaan met vrienden en familie: etentjes, dagjes uit, reisjes en lekker shoppen, verjaardagen vieren en gewoon gezellig bijkletsen. Heb samen met vriendinnen piercings laten zetten en plannen gemaakt voor het komende jaar.

Ik heb dit jaar veel lekkers gebakken, nieuwe skills geleerd bij de workshops van ZOET en flink wat nieuwe recepten op de site toegevoegd. Ook een mooi aantal nieuwe volgers mogen verwelkomen en ook de bezoekersaantallen op de site zijn gegroeid, waarvoor dank!

Natuurlijk mag het alpacawandelen in dit overzicht niet ontbreken en ook mijn nieuwe tattoo verdient een vermelding tussen mijn hoogtepunten van 2018.

En 2019?

Wat 2019 brengt, geen idee! Er staan al leuke dingen op de planning zoals een Good Charlotte concert op mijn verjaardag, een citytrip naar Edinburgh met m’n zus waar we naar de Spice Girls gaan en shopdagjes met vriendinnen. Mijn voornaamste doel voor 2019 is gezond en gelukkig zijn, iets wat ik jullie allemaal toewens. Lekker blijven sporten maar ook genieten van lekker eten. Fijne momenten delen met vrienden en familie. Nieuwe dingen leren en ervaren. Kansen die je krijgt met beide handen aangrijpen!

Happy new year liefjes, tot volgend jaar! 😉