My Fit Supply: laat je verrassen door de Fit Verrassingsbox

My Fit Supply: laat je verrassen door de Fit Verrassingsbox

Hoewel je op aangekoekt.nl voornamelijk veel zoete recepten vindt, eet ik zelf over het algemeen vrij gezond. Sinds ik 22 kilo ben afgevallen ga ik veel bewuster met eten om, weet ik beter wat mijn lichaam nodig heeft en sport ik lekker een paar keer per week omdat ik me daar goed bij voel. Behalve al die lekkere taarten en koekjes ben ik dus ook erg geïnteresseerd in alles wat er bij de gezonde levensstijl komt kijken. Ik heb toen ook zeker geen nee gezegd toen ik benaderd werd door My Fit Supply om een Fit Verrassingsbox te testen!

Wat is het?

My Fit Supply is een abonnement op een fitte en gezonde levensstijl. Zo ontvang je afhankelijk van het abonnement dat je kiest elke maand, ieder kwartaal of tweemaandelijks thuis een Fit Verrassingsbox met daarin gezonde snacks, supplementen, sportaccessoires, verzorgingsproducten, magazines, kortingsbonnen, tips en recepten. Iedere box heet een winkelwaarde van meer dan 60 euro, dus ga er maar van uit dat daar toffe spullen in zitten!

De box wordt gratis bij je thuisbezorgd en om ervoor te zorgen dat de inhoud voor iedereen een verrassing blijft worden de boxen maar 1x per maand verzonden. Bestel je na dit verzendmoment dan wordt jouw eerstvolgende box verzonden op de 7e van de volgende maand. Ideaal toch, om zonder na te denken met regelmaat lekkere en fitte producten thuisgestuurd te krijgen? ­čśë

Wat zit er in?

De box van juli is voor mij de eerste Fit Verrassingsbox die ik heb gekregen, dus ook voor mij een totale verrassing wat er in zou zitten. Hieronder een overzicht van wat er deze maand in de box zit, zodat je een idee krijgt van wat voor producten je kunt verwachten.

  • BioBites Cookies – Heerlijke 100% biologische en glutenvrije koekjes op basis van kokos en banaan.
  • Superroots Chicoreiwortelvezel┬á– Deze prehistorische vezel ondersteunt je lichaam bij het behoud van een gebalanceerde spijsvertering.
  • Takedaily pakket┬á– Op maat gemaakt pakket van vitamines en mineralen, speciaal voor wat jij nodig hebt.
  • QWIN eiwitshake – 100% whey┬á
  • Pulsin Protein Booster – Kleine reep van Maple & Whey Crisp om je proteine levels te verhogen met zowel whey als plantaardige eiwitten.
  • Nakd Peanut Delight – Gezonde reep die uit slechts 3 ingredi├źnten bestaat.
  • Jake Vitaminbar┬á– Een turbulente brok vol voedingsstoffen, volkoren haver en stukken fruit. Elke reep bevat 25% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitaminen en mineralen.
  • Nola Energy balls┬á– Een gezond en lekker tussendoortje, rijke smaak van cacao gecombineerd met de crunch van amandelen.
  • gezondNU magazine – Geef je gezonde kennis een boost met plezier, kennis en beide voeten aan de grond.
  • Matchu Sports weerstandbanden┬á– Zeer geschikt voor oefentherapie en kunnen voor zowel de benen als armen worden gebruikt. 4 verschillende sterktes.

Zoals je kunt lezen een goed gevulde doos met uiteenlopende producten. De Nola Energy balls zijn bij uitstek mijn favoriet uit deze doos: wat zijn die lekker zeg! En ook qua calorie├źn erg goed te doen als tussendoortje. Ook de BioBites Cookies hebben het hier niet lang volgehouden en gingen er goed in. Met de weerstandbanden heb ik al lekker de billen laten branden. Mijn favoriete oefening hiervoor zijn de monster walks! Heb jij die al eens geprobeerd?

Nieuwsgierig geworden?

Wil jij je ook laten verrassen door zo’n lekkere box vol met producten die je helpen bij een fitte levensstijl? Bestel dan nu jouw box op www.myfitsupply.nl. Met de code SUZANNE5 krijg je t/m 7 augustus ook nog eens 5% korting op jouw bestelling! Dat laat je toch niet liggen? ­čśë

Dit artikel betreft een product wat ik opgestuurd heb gekregen, maar dat verandert echter niets aan mijn mening er over.