Oven baked french toast

Ontbijtjes zijn mijn ding want het is het eerste wat we eten op een dag en ik kijk er al naar uit nog voordat ik naar bed ga. Dan kan het maar beter verdomde lekker zijn toch? Met deze oven baked french toast geef je een leuke draai aan een overheerlijke klassieker, die minstens net zo lekker smaakt als het origineel!
Wat heb je nodig?
- 2 witte boterhammen
- 1 ei
- 1 eetlepel suiker
- scheutje melk
- snufje kaneel
Keukenspullen
- Diep bord/schaaltje
- Snijplank
- Ovenschaaltje
Bewaaradvies
- Bewaar de oven baked french toast maximaal 2 dagen in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 160°C. Doe het ei in een schaaltje en klop dit los samen met een scheutje melk. Voeg een snufje kaneel en de helft van de suiker toe en roer goed door.
Haal de korstjes van de boterhammen en snijd de rest van het brood in kleine stukjes. Doe de broodstukjes in het eimengsel en schep dit door totdat alle broodstukjes doordrenkt zijn.
Vet je ovenschaaltje een beetje in en doe de natte broodstukjes hier in. Zet in het midden van de oven en bak in 15 minuten gaar. Haal je french toast uit de oven en strooi de rest van de suiker er overheen. Eet smakelijk!
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.