Over mij

Hi! Allereerst super leuk dat je op aangekoekt.nl bent. Ik ben Suzanne, 28 jaar en woon samen met mijn man en 3 katten vlakbij het mooie Nijmegen. In het dagelijks leven ben ik grafisch vormgever, maar eten is pas echt helemaal mijn ding 😉

Van overgewicht naar health freak

Jarenlang heb ik een ongezonde relatie gehad met eten. Vanaf de pubertijd at ik veel te veel, vaak en ongezond, wat resulteerde in flink wat overgewicht. In 2012 was ik zo ongelukkig met mezelf dat ik de knop heb weten om te zetten en aan de slag ben gegaan met mijn levensstijl. Ik ging meer sporten en anders eten. Gaandeweg leerde ik meer en meer over wat wel en niet werkte voor mijn lichaam en dat zorgde voor een gewichtsverlies van 22 kilo.

Balans

Helaas sloeg ik van het ene uiterste door in het andere en raakte geobsedeerd door de weegschaal en calorieën. Ik was dan fysiek wel gezond, maar mentaal nog steeds doodongelukkig van alles wat ik niet meer “mocht”. Gelukkig heb ik wederom de knop weten om te zetten en kan ik nu weer volop genieten van eten! Lekker koken en bakken, ik hou er van. Natuurlijk is het belangrijk hier een goede balans in te vinden, zodat je kunt genieten en goed voor jezelf zorgt. Daarom is het af en toe tijd voor een lekker stuk chocoladetaart en kun je een ander moment beter kiezen voor een gezonde salade of smoothie.

Aangekoekt

Ik ben aangekoekt.nl begonnen om mijn liefde voor eten, sporten, health en lifestyle met jullie te delen. Hoewel ik er niet van houd om eten te delen, kan ik het niet laten om jullie allemaal van mijn recepten te laten genieten. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik en hier altijd iets kunnen vinden wat je lekker vindt.

Ik vind het super leuk om te zien als je een van mijn recepten hebt gebruikt! Tag me in jouw bericht of gebruik #aangekoekt zodat ik niets hoef te missen.