Review: Hema popcorn met tompoucesmaak

Review: Hema popcorn met tompoucesmaak

Als je als beginnend foodblogger in loondienst bent, werkt als freelancer, 4x in de week sport, nog niet zomaar alles met de post thuisgestuurd krijgt én in een afgelegen dorp woont waar ze dus maar 1 winkel hebben, duurt het soms even voordat je de nieuwe producten in je mond kunt stoppen… uhh in huis hebt. Als je dan een lieve moeder hebt die met alle liefde voor je op pad gaat én een toffe oud-baas (shout out to meneer Pieper van HEMA Boxmeer!) die nog een doos heeft staan en er 3 voor je apart legt, dan heb je dus uiteindelijk zelf ook de zeer gewilde popcorn met tompoucesmaak in huis woohoo!

Wat is het?

Aangezien ze overal uitverkocht zijn zullen velen van jullie het al geproefd hebben, maar waarschijnlijk ook meer dan genoeg nog niet omdat ze dus even nergens meer te krijgen zijn. De naam zegt eigenlijk alles, het is dus POPCORN MET TOMPOUCE SMAAK! Ik was eigenlijk nooit fan van tompouce, tot ik op een gegeven moment op de food afdeling van de HEMA kwam te werken en eindelijk leerde hoe je ze kan eten zonder dat je helemaal onder zit. Natuurlijk moest ik dan ook deze nieuwe popcorn proberen want 1. Ik hou van zoet 2. Roze is cute en 3. Hallo popcorn! Need I say more?

Smaakt het?

Twee regels geleden zei ik dus dat ik van zoet houd en dat is wel echt een vereiste als je besluit om deze popcorn te gaan eten. Bij het openmaken rook ik eerst aan de popcorn en alleen daarvan springt het glazuur al bijna van je tanden. Gelukkig smaken ze iets minder zoet dan ze ruiken, maar nog steeds zijn ze MEGA zoet.

Voor wie echt de smaak van tompouce verwacht is het misschien een teleurstelling, want de smaak van de room/vulling vind je niet terug in deze popcorn. Het roze laagje is echter in volle glorie aanwezig en de popcorn ziet er hierdoor ook meteen super leuk uit. Ik heb het idee dat ze gewoon de popcorn gewoon in de glazuur zoals die precies ook op een tompouce zit hebben gedompeld, want de smaak en textuur van het laagje lijken er echt op.

Nog een keer kopen?

Nou voorlopig even niet want ik heb dus 3 bussen staan, maar het is best een product wat ik af en toe nog zou kopen. Leuk om bijvoorbeeld op een feestje te serveren of natuurlijk om zelf op te eten als je zin hebt om iets super zoets te snacken!

Je koopt deze popcorn uiteraard bij de HEMA, in de winkel of via de website.