Tasty Holidays – Gratis ebook!

Tasty Holidays – Gratis ebook!

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar Kerstmis is met 100% mijn favoriete feestdag! Zoveel gezelligheid, mooie lampjes, samen zijn met familie en vrienden, kerstbomen, cadeautjes en natuurlijk heel veel lekker eten. Geeft me echt een goed gevoel tijdens die donkere en koude dagen.

Om jullie hier ook lekker van mee te laten genieten heb ik ook dit jaar weer een e-book gemaakt vol met heerlijke recepten voor tijdens de feestdagen, waarmee het gegarandeerd smullen wordt! Wat denk je bijvoorbeeld van luxe champagne cupcakes, heerlijke stoofperen tarte tatin of de lekkerste, luchtige oliebollen? In Tasty Holidays vind je ze allemaal en meer!

Geschikt voor iedereen

De recepten zijn geschikt voor zowel de beginnende als ervaren bakkers, waardoor iedereen in een handomdraai wat lekkers op tafel tovert.  Zo kun je zelf ook nog mee genieten, in plaats van alleen de hele dag in de keuken te staan 😉

Tasty Holidays download je nu helemaal gratis door op onderstaande button te klikken! Ik hoop dat jullie het leuk (en lekker) vinden.

Recept gebruikt?

Heb je een recept uit Tasty Holidays gebruikt? Vergeet me dan niet te taggen op Instagram en Facebook en gebruik #aangekoekt.

Download “Tasty Holidays”

Tasty_Holidays.pdf – 198 keer gedownload – 8,03 MB